Transactie Diensten

Wij staan ​​voor u klaar als u hulp nodig heeft bij financieel modelleren, contracteren of procesbeheer, uw risico's of opties wilt weten of op zoek bent naar een partner in uw ontwikkeling. Hieronder hebben we onze dienstverleningen uitgebreid toegelicht.

Contracteren

Commerciële contracten zijn de basis van elke goede business case en dus financiering.

We gebruiken onze ervaring en kennis om u te ondersteunen op het gebied van commerciële voorwaarden, garanties en zekerheden. Door gebruik te maken van financiële modellering en scenario-analyse versterken we de onderhandelingen, optimaliseren we het rendement en zorgen we ervoor dat de transactie financierbaar blijft.

 • EPC
 • O&M
 • Public Private Partnership (PPP)
 • Design, Build, Finance & Maintain (DBFM)
 • Turbine Supply Agreement (TSA)
 • Supply Agreement (SA)
 • Contract for Difference (CfD)
 • Balance of Plant (BoP)
 • Power Purchase Agreement (PPA)
 • FIDIC
 • UAV-Gc

Procesbeheer

Wij ondersteunen u bij het complexe proces van financiering voor duurzame energie en infrastructuur.

Bij financieringen zijn tal van belanghebbenden en vaak meerdere adviseurs betrokken. Met onze ervaring in deal-dynamics zullen we het proces en adviseurs aansturen om een ​​goed overzicht te hebben en ervoor te zorgen dat alle relevante informatie wordt afgehandeld om de deal met het beste rendement te sluiten.

Aanbestedingsstrategie

Door middel van scenario-analyse kunnen wij u ondersteunen in het optimaliseren van uw aanbestedingsstrategie tot aan uw uiteindelijke bod.

We gebruiken ons financiële model om optimale financiële structuren te identificeren. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om innovatieve financiële oplossingen te vinden en de wensen van individuele bieders op dezelfde lijn te krijgen.

Financiële modellering

Een financieel model brengt alle aspecten van financiering samen en vormt de kern van elke financiële analyse en besluitvorming.

Door onze modelleer-capaciteiten kunnen wij het specifieke model maken dat nodig is voor uw financiering met up-to-date standaarden en het optimaal benutten van subsidieregelingen.

Met dit model kunnen we u ondersteunen in contract onderhandelingen, het uitvoeren van scenario-analyses, financiering- en M&A-transacties structureren en regelen, maar ook leveranciersselecties en aanbestedingsstrategieën ondersteunen.

Onze modellen zijn met de grootste nauwkeurigheid gemaakt om flexibiliteit tijdens het proces te kunnen bieden.

Risico Analyse

Wij kunnen uw due diligence-proces beheren en uitvoeren.

Door de financieringsstructuur en bouwplanning te combineren tot één complete impactanalyse, kunnen wij uw project optimaliseren.

Hierbij helpen wij u de impact te begrijpen van verschillende scenario's, risicobeperkende strategieën, robuustheid van contractuele overeenkomsten zoals aansprakelijkheidslimieten en schadevergoeding en het gebruik van verzekeringen.

Ontwikkelingspartner

Wij kunnen u ondersteunen bij het managen van het gehele ontwikkelproces. We zorgen voor financierbaarheid door alle noodzakelijke contracten zoals EPC, O&M, PPA en lease te herzien en erover te onderhandelen. We zetten ons netwerk in om desgewenst experts en onderaannemers in te schakelen.

Hierdoor kunnen we de financieringsstructuur, voorwaarden en commerciële contracten vanaf het begin optimaliseren om het rendement te verbeteren.

Zoekt u naar iets anders?

Experts in duurzaam ondernemen

Wij zijn een professioneel, transparant bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in hernieuwbare energie, infrastructuur en bedrijfsfinanciering in verschillende bedrijfstakken.

Je werkt rechtstreeks samen met onze CEO, Ewout Krijger, expert op het gebied van duurzaam ondernemen en financieren en voormalig bestuurslid van Rabo Groenbank. Hij zal uw doelen analyseren en de optimale financiële oplossing voor uw specifieke behoeften identificeren, waarbij de zaken eenvoudig en duidelijk worden gehouden.

Boek vandaag nog uw gratis consultatie gesprek om te zien hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Ewout Krijger, CEO

Betrokken bij groene projecten met een totaalwaarde van

miljard

voormalig bestuurslid van

Rabo Groenbank

Actief in project- en corporate finance voor meer dan

jaar

Bent u er klaar voor om uw bedrijf te versterken?

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bedrijf ons volgende succesverhaal te maken.

Copyright © OceanTree 2021    |    All rights Reserved    |    info@oceantree.nl   |    Privacy Policy